ASAS i Arkitektnytt

04/2019

Daglig leder Ola Spangen ble nylig intervjuet under fanen «Selvangivelsen» i årets 3. utgave av Arkitektnytt. Kontor- og prosjektstatus, satsingsområder og suksesskriterier for asas arkitektur var blant temaene som ble omtalt.

Daglig leder kan fortelle at kontoret har opplevd en tydelig skjerpet konkurranse i offentlig sektor, og at timeprisene er blitt «pinlig lave» i løpet av de to siste årene. På samme tid har det vært et investeringsfokus i det offentlige som treffer kontorets kjernekompetanse. Det private boligutviklingsmarkedet har vært «overraskende stabilt».

Med hensyn til inneværende år er Ola og asas uvanlig optimistiske. Det har kommet inn flere store ordrer i Q1, både i privat og offentlig sektor, og kontoret har flere løpende rammeavtaler. En positiv trend og medvirkende faktor til at kontoret nå utvider sitt team med ytterligere 3 arkitekter. Gledelig!

I de kommende årene vil asas arkitektur fortsette å legge til grunn kontorets suksesskriterier: «Felles mål og visjoner, både internt og i samarbeid med våre oppdragsgivere, høyt faglig nivå, kreativt spillerom og humor. Masse humor.»

Klikk på linken for å lese intervjuet i sin helhet: ARKITEKTNYTT


Cookies og personvern