alle artikler Nyheter ASAS ARKITEKTUR SØKER PRAKTIKANT I OSLO VÅREN 2024
alle artikler Nyheter ASAS ARKITEKTUR SØKER PRAKTIKANT I OSLO VÅREN 2024

ASAS ARKITEKTUR SØKER PRAKTIKANT I OSLO VÅREN 2024

ASAS arkitektur AS søker student til heltids eller deltids praktikantstilling i seks måneder med tiltredelse fra og med januar 2024.

Vi søker en kreativ og engasjert student med faglige ambisjoner til vårt nyoppussede Oslo-kontor i Kvadraturen. Du studerer arkitektur eller tilstøtende, kreative fag og har god formidlingsevne både muntlig, skriftlig og ved hjelp av presentasjoner, animasjoner, håndskisser og/eller fysisk modell. Erfaring med Adobe, Revit og andre digitale verktøy er en fordel. Interesse for KI, visualisering og/eller SoMe er et pluss.

Du må ha god formsans, normal ordenssans og guts. Vi søker etter en praktikant som har studert arkitektur, urbanisme, interiørarkitektur og/eller design i minimum tre år og behersker norsk språk muntlig og skriftlig. Stillingen er ikke rettet mot ferdigutdannede (med gjennomført mastergrad).

Oppgavene vil variere noe i lengde og omfang, men kan typisk bestå av prosjektering, visualiseringer, enkel saksbehandling, presentasjoner, konkurranser, modellbygging og forefallende bistand på kontoret.

Stillingsprosent/engasjementsrytme besluttes etter nærmere avtale og i samråd med studenten for best mulig løsning for begge parter. Det skal være fullt mulig å studere parallelt med praksisen om ønskelig, men det er også mulig med ett fulltidsengasjement. Ved behov kan det være aktuelt å reise på dagsturer til Hamar for tilsvarende oppgaver ved vårt kontor der.

 

Kortfattet og motivert søknadsbrev, CV og portefølje sendes digitalt til: asas@as-as.no

Søknaden merkes: «Praktikant ASAS Oslo vår 2024»

Frist: onsdag 15.11.2023

 

Søknader vurderes fortløpende. Aktuelle kandidater blir kontaktet.

For spørsmål vedrørende praktikantstillingen kontakt:

 

Kreativ leder Ola Spangen: +47 977 85 800 – ola.spangen@as-as.no