alle artikler Uncategorized Fagartikler Nyheter Presseomtale asas nominert til Architizer A+ Awards
alle artikler Uncategorized Fagartikler Nyheter Presseomtale asas nominert til Architizer A+ Awards

asas nominert til Architizer A+ Awards

asasarkitektur behøver din stemme

 

Finalist i Architizer A + Awards for småhusbebyggelse

Toneheim folkehøgskoles studentboliger er nominert som finalist i verdens største prisutdeling for rom og arkitektur.

Prosjektet fikk i 2020 Hamar kommunes byggeskikkpris, men er nå også nominert til Architizer A+ Awards i kategorien RESIDENTIAL > Multi Unit Housing – Low Rise (1 – 4 Floors). Oversatt til norsk: BOLIG – lav småhusbebyggelse i 1 – 4 etasjer.

Det særegne prosjektet er tegnet av ASAS arkitektur med hovedkontor på Hamar og har allerede fått annerkjennelse i A + Awards som et av fem prosjekter juryen har plukket ut som finalist i sin kategori. Men for å vinne publikumsprisen, trenger vi din stemme!

Den prestisjetunge konkurransen «Architizer A + Awards» har sin 11. utgave i år. Architizer er en seriøs aktør og en trygg webside med strenge kriterier for kvalitet på prosjektene de presenterer. Nettstedet er verdens største plattform for formidling av god arkitektur online.

For at stemmegivningen ikke skal bli manipulert og foregå på en rettferdig måte, ber A+ Awards om at stemmene registreres med en bruker og e-postadresse. Men her har du altså både muligheten til å løfte både Toneheim og ASAS ut i verden og samtidig surfe rundt i nøye utvalgt arkitektur til inspirasjon.

For å vinne publikumsprisen, trenger vi altså din hjelp! Det er lov å stemme 1 gang per bruker per døgn. Hvis man stemmer mer enn dette vil A+ bli mistenksomme og man risikerer at stemmene fra respektive bruker blir strøket. Så stem litt av gangen, men gjerne i flere omganger. Helst én gang i døgnet. Det er lov å stemme til og med 12. mai 2023.

Klikk på denne linken og bidra til at Toneheim får annerkjennelse som det fine og sjelfulle stedet det er:

http://bitly.ws/DUkT