alle artikler Uncategorized Fagartikler Nyheter Kontorplasser til leie hos ASAS arkitektur Oslo
alle artikler Uncategorized Fagartikler Nyheter Kontorplasser til leie hos ASAS arkitektur Oslo

Kontorplasser til leie hos ASAS arkitektur Oslo

Kontorplasser til leie hos ASAS arkitektur Oslo.

I toppetasjen av et ærverdig 1898-bygg har vi god takhøyde, karakteristiske lysinnslipp og en stor plan med god variasjon av arbeidsplasser. Det er ellers en miks av møterom, multirom, material-bar, konsentrasjonssoner, satellittplasser og modellrom. Bygget har en flott fasade og et svært representativt inngangsparti ved siden av en hyggelig te-salong på gateplan.

Vi ønsker å danne et sosialt og tverrfaglig miljø bestående av en variasjon av fagdisipliner med et åpent sinn. Arkitektur, landskap, plan, interiør, design, grafikk, samfunnsvitenskap, sosiologi, antropologi og bærekraft er blant aktuelle temaer vi ser for oss å kunne samle under samme tak. Men vi er åpne for en helt annen miks av fag og folk som vi ikke har tenkt på. Unge kontorer oppfordres også til å ta kontakt.

Vi kan pr i dag tilby leie av 1-5 arbeidsplasser som inngår i en større tegnesal.

Lokalene ligger i Kvadraturen og har adresse Kirkegata 5. Kontorlokalet i 6 etg. har et gulvareal på 382m2. Samlet brutto gulvareal på kontorlokalene, inklusive gårdens fellesarealer er 464 kvm. Kontoret ligger i 6. etasje og i gangavstand fra Oslo S, Nationaltheatret og Nesoddbåtene. Bygget har gode, trygge sykkelparkeringsfasiliteter og karakteristisk trapperom og heis. Etasjen er tilrettelagt og har fellesfasiliteter som kjøkken, møterom, spiserom, garderobe/wc, kopirom og internettilgang.

Dersom ditt kontor kunne passet inn sammen med oss, hører vi gjerne fra deg!
Vi inviterer gjerne til en uformell befaring.

Ledig fom 01.12.2023.

 

Se link for mer informasjon

https://www.finn.no/realestate/businessrent/ad.html?finnkode=285198452

https://www.arkitektnytt.no/arkitekttorget/kontorplasser-til-leie-hos-arkitektkontor-i-kvadraturen-i-oslo-sentrum